0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

SCI, Sodium Cocoyl Isethioniate 100 g

3,30 €
Saatavilla
Määräalennus: 5 kpl (500 g) - 10 %
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

SCI on kasvipohjainen, hellävarainen pesuaktiivinen (/pinta-aktiivinen) aine / tensidi, joka tuottaa tiiviin, ylellisen vaahdon. Tuote on prill-muodossa, eli mannaryynimäistä jauhetta.

Käyttösuositus normaalissa vesipohjaisessa shampoossa tai suihkugeelissä on 3 - 20 %. Voidaan käyttää enemmänkin esimerkiksi palashampoossa.

MSDS

  • Paino: 100 g